Home

Welkom!

Om eenheid te creëren in je woning of überhaupt in één ruimte, dat is voor veel mensen al een uitdaging op zich. De woonkamer, keuken, slaapkamer bevat wat het functioneel moet hebben, maar ademt het ook de sfeer uit die je wilt en die bij jou als persoon/gezin/stel/etc. past? Daar kun je mij voor inschakelen! Voor de kleinste of de grootste vraag, jij geeft aan wat voor sfeer je graag wil en samen gaan we tot een mooi plan komen waar je of zelf mee aan de slag kunt of waar je iemand een goede klus mee kunt laten doen.

Plattegrond woonkamer

Wie ben ik

Ik ben Daniëlle en ik ontwerp met veel liefde interieurs voor huizen en bedrijven. Dit is echt in de breedste zin van het woord. Ook heb ik me toegelegd op de tuin of buitenruimte, omdat dit een verlengstuk is van wie je bent, waar en hoe je woont.

Advies & ontwerp

Advies en ontwerp voor in en om het huis, daarvoor kun je bij mij terecht. Gaat het om een andere indeling, ben je niet tevreden met een kleur of wil je het helemaal omgooien, geen probleem, samen maken we een mooi ontwerp dat bij jou past.

Blog

Hier lees je over mijn laatste projecten en wat mij bezig houdt. Volg ook mijn Facebook of Instagram om altijd op de hoogte te zijn.

Blog

De trap in een nieuwe kleur

Kleur

View Posts

Wanddecoratie

Interieur

View PoSTS

Een groen muur voor betere isolatie en een betere leefomgeving

Tuin

View Posts

Buitenruimte

Seventies trap

Vintage

Sedumdak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *