Over mij

Ik ben Daniƫlle en samen met mijn gezin, welke enkel uit mannen bestaat, woon ik in Doorwerth. Met onze honden zijn we regelmatig in de eindeloze bossen hier te vinden en we genieten hier dan ook volop!

Na de Hoge Hotelschool in Maastricht heb ik eigenlijk altijd leidinggevende functies gehad binnen verschillende organisaties, waar ik bij IKEA het langst heb gewerkt. Bijna 13 jaar werkte ik hier en is mijn liefde voor interieur inrichting nog meer gegroeid.

Sinds jaar en dag ben ik altijd bezig met de inrichting van ons huis en heb hier altijd veel plezier in. Ongeveer anderhalf jaar geleden besloot ik een opleiding in deze richting te gaan doen aan het Interieur Design Instituut en naarmate de maanden vorderden kreeg dit steeds meer een richting; dit wilde ik ook voor mijn werk gaan doen!

Sinds februari 2022 ben ik gestart als interieur designer/stylist met mijn eigen bedrijf Studio Plus en mijn vaste baan opgezegd om me hier volledig aan te kunnen wijden.

Naast interieur heb ik me ook toegelegd op tuinen en buitenruimten. Binnen of buiten, je moet je thuis voelen daar waar je woont en leeft.

Dit is voor iedereen anders en dat vind ik ook zo leuk om samen met de klant uit te zoeken: wat heb je nodig en wat wil je graag in je woonomgeving? Of je nu twijfels hebt over de kleuren in je huis, je wilt een andere indeling van een kamer in je huis, de tuin heeft een opfrisbeurt nodig, je gaat een nieuw huis bewonen,… dit is wat ik het leukste vind om te doen!